Autoverzekeringen

Als u op zoek bent naar een autoverzekering of heeft u gelijk meerdere autoverzekeringen nodig. U bent bij voor een personenautoverzekering altijd bij ons aan het juiste adres. Als u een autoverzekering nodig heeft dan kunt u het beste via onze website direct de verzekeringen aanvragen. Als u een verzekering nodig heeft dan moet u een keuze maken tussen de gewenste dekking. Zo kunt u kiezen uit de volgende dekkingen: WA dekking, WA + beperkte casco dekking en als laatste de all risk dekking. De keuze die u kunt maken is afhankelijk hoeveel risico u uiteindelijk wilt lopen. Als u geen risico wilt lopen dan adviseren wij u de all risk dekking af te sluiten. Maar zoals u weet hoe meer risico u wilt afdekken hoe hoger de premie gaat worden. Maar voor de beste aanbiedingen bent u hier zeker aan het juiste adres.

Autoverzekeringen kunt u hier heel simpel online regelen. Het enige wat u moet weten is het kenteken van de desbetreffende auto’s. Deze voert u in, in onze module. Wij gaan daarna voor u de beste verzekeraars vergelijken. Op het moment dat wij dat gedaan hebbe, het berekenen van de premie is een aantal seconden. Vervolgens zullen wij de verzekeraars weergeven.  U kunt dan daarna een keuze maken of u deze personenautoverzekering ook daadwerkelijk wilt gaan afsluiten. Wij kunnen dan de polis voor u gaan opmaken. Wij kunnen dit per post doen, maar het is ook mogelijk om dit digitaal naar u te verzenden. Op het moment dat u bij ons een verzekering gaat aanvragen kunt u hiermee gelijk de weg op.

Stel dat u vragen gaat krijgen over de autoverzekeringen. Bijvoorbeeld of er klopt iets niet of er moeten bepaalde dingen gewijzigd worden aan de polis dan raden wij u aan om direct telefonisch contact met ons op te nemen. Zodat wij alle vragen over de autopolissen voor u kunnen verwerken.

De Nederlandsche Bank heeft afgelopen half jaar onderzoek gedaan naar de premies van autoverzekeringen in Nederland.  Hieruit heeft de De Nederlandsche Bank geconcludeerd dat bij tien verzekeraars de autoverzekeringen te goedkoop zijn. De Nederlandsche Bank heeft gekeken naar het bedrag aan schades dat uitgekeerd diende te worden en hoeveel premie de verzekeraars hebben ontvangen. Hoe kan ik verzekering overzetten? Het kan voorkomen dat u autoverzekering over wilt zetten. Bijvoorbeeld als u niet tevreden bent over de service die geleverd wordt, of als u eventueel extra wilt profiteren van een extra korting bij een andere verzekeringsmaatschappij.

zoek blauwDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe autoverzekering? Wij vergelijken bijna alle autoverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

vergelijken blauw

 

 

muis blauwOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe autoverzekering aflsuiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

 

overzicht-verzekeraars